Фа Дрогерија: Возач - Дистрибутер

Возач - Дистрибутер

 • Објавен пред 2 недели
 • Фа Дрогерија
 • Активен до 29.09.2023
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3112-788

Активни огласи од Фа Дрогерија:

Возач - Дистрибутер

Дистрибуција на сrетства за чистење домаќинствo, веќе 30 години на пазарот.

Потребни квалификации:

 • Средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија

Очекувани вештини и способности:

 • Лојална, чесна и одговорна личност
 • Организираност и мотивираност
 • Флексибилност за работа на терен
 • Способност за тимска работа

Одговорности и задачи:

 • Утовар, превоз и истовар на производите по дефинирани релации
 • Слични работи по налог на претпоставен
 • Грижа за исправноста и хигиена на возилото 

Сите заинтересирани можат да ја испратат својата биографија (CV) со прикачена слика на мејлот:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »