Административен работник

 • Објавен пред 11 месеци
 • Glanzbau Ing
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Реномирана градежна компанија има потреба од:

 

Административен работник

 

Работни обврски:

 • Изготвување на влезни и излезни фактури,
 • Прием на пошта,
 • Примање/праќење мејлови,
 • Набавка и грижа на канцелариски материјал,
 • Архивирање и сл.
 •  

Потребни квалификации:

 • Желба за работа и надградување во истата,
 • Познавање на компјутери,
 • Комуникативност,
 • Снаодливост.
 • Пожелно е работно искуство.

 

Своето CV пратете го на нашиот меил: glanzbau_ing@hotmail.com

 

КЛИКНИ