Оглас за платена пракса со можност за вработување - ВЕБ АДМИНИСТРАТОР/МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ССмедиа ДК ДООЕЛ
  • Активен до 20.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ССмедиа ДК ДООЕЛ има потреба од практикант/практикантка - Веб администратор/Маркетинг асистент со можност за редовно вработување.

Администрирање на веб страни, пишување на текстови. администрирање на страници на социјални медиуми (Facebook, Instagram, Twitter).

Комуникација со клиенти, oдговарање на телефонски повици.

Учество во подготовка на маркетинг кампањи на социјални медиуми.

Телефонска и е-mail комуникација со клиенти.

Потребни квалификации и вештини:

Развиени компјутерски вештини, основни познавања на Microsoft Office пакетот, познавање на Adobe Photoshop ќе се смета за предност,

Развиени комуникациски и организациски вештини.

Самоиницијативност во извршување на работните задачи . Желба за постојан професионален напредок и усовршување.

Заинтересираните кандидати потребно е да пратат CV на contact@ssmedia.mk

КЛИКНИ