Припрес оператори

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 26.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за 2 слободни позиции за работното место “Припрес оператори“.

  • Минимум познавања: Corel draw, Illustrator, Photoshop

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: toni@polyesterday.com.mk и pavle@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Телефон: 02 321 77 00

Веб сајт: www.polyesterday.com.mk, www.print.mk 

КЛИКНИ