Машински инженер

 • Објавен пред 7 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 28.02.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Огласуваме слободно работно место на позицијата: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР –  КОНСТРУКТОР

Озон има потреба од машински инженер - конструктор, кој ќе му се придружи на нашиот инженерски тим во Скопје. Кандидатот ќе биде одговорен за конструирање и изработка на техничка документација и цртежи за производство на машини и производи за климатизација и други производи.

 

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

 • Машински Факултет – Производно инженерство или слично

 • 3 години работно искуство во конструирање на делови и склопови ќе се смета за предност

 • Одлично познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – Autocad Inventor” или “Solidworks”

 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други

 • Познавање англиски јазик

 • Да поседува вештини за прецизност во работењето, одговорност кон работата,позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност

   

  За следниве работни задачи

 • Изработка на технички цртежи и документација за производство во Autocad Inventor”, работа со “CAD/CAM” софтвер, следење на производствен тек, дизајнирање нови производи и симулации

 • Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство

 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во зададен временски рок, посветеност на детали

 • < > производна документација согласно барани прописи и технички стандарди

  Организација и архивирање документација за тековната работа

 • Примена и реализација на современи решенија и технологии во производство

   

  Се добиваат следниве услови за работа

 • Редовни солидни примања

 • Работа во климатизирани простории

 • Можност за обука и стекнување нови знаења

 • Можност за посета и учество на саеми и други стручни надградувања

 • Награди за квалитетно извршување на работните задачи

 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување

 • Можност за остварување новогодишен или друг надоместок

 

Доколку ги исполнувате бараните услови Ве повикуваме да ги испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

 

КЛИКНИ