Магационер во погон

 • Објавен пред 6 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 12.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР ВО ПОГОН ЗА ОБРАБОТКА НА МАТЕРИЈАЛИ

Одговорности и задачи:

 • Организација и контрола на залиха на плочести материјали,
 • Прием, пренос и издавање на роба,
 • Изработка на потребна документација.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование, 
 • Претходно работно искуство како магацински работник,
 • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач).

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност,
 • Самоиницијативност и енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Магационер во погон".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ