Комерцијалист

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Реон : Скопје

Ви треба прилика?

Ви требаат пари?

Ви треба работа?

 

Не чекајте,направете го вистинскиот чекор!

Работа за Вас!

аплицирајте на

email: infocompany.sk@gmail.com

Информации на интервју.

·         18 + год.

·         Сопствено возило

·         за Скопје

КЛИКНИ