Агент за недвижности

''Божиноски-Недвижности'' е формирана со цел да обезбеди највисок квалитет на услуга во дејствувањето при посредување со недвижности, што подразбира

интегритет, навременост, доверливост, кредибилитет, чесност и почитување. Овие вредности не ги пренесуваме само на нашите клиенти, туку истите се очекуваат како стандард во начинот на работењето и комуникација на нашите брокери за недвижности, вработени, менаџментот и сите други соработници и засегнати страни.

 ''Божиноски-Недвижности''  е во потрага по брокер за недвижности.

Потребни квалификации:

- ССС или ВСС

- познавање на англиски јазик

- познавање на MS Office и Internet

- силно изразени напредни комуникациски вештини

-  способност за преговарање

-  организациски и аналитички способности

- сериозност и амбиции за учење и доусовршување

- искуство во продажба ке се смета за предност

- возачка дозвола Б-категорија

Што нудиме на нашите вработени:

-       пријатна и поттикнувачка работна атмосфера

-       фер односи

-       можност за развој на кариера, унапредување, учење и усовршување во областа преку континуирани обуки,

-       основна плата плус бонуси конкурентни во дејноста

-       мотивирачки систем на наградување

-       почитување на креативноста, добрите идеи и високите потенцијали

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

Доколку се пронајдовте во наведените квалификации и доколку сметате дека ваквата работа е доволно стимулирачка за да ви овозможи задоволство додека ја работите, испратете го Вашето CV  со слика, со назнака Апликација за Брокер за недвижности на mail: zoran@bozinoski.mk

КЛИКНИ