Преведувач од албански на македонски јазик и обратно

  • Објавен пред 10 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Новинар/Медиум
  • Локација: Скопје

КОНКУРС

 

Он-лајн медиумот medial.mk распишува конкурс за следната позиција:

Преведувач од албански на македонски јазик и обратно

 

Услови:

Кандидатите за работната позиција Преведувач потребно е да имаат одлично познавање на албанскиот и на македонскиот јазик. Познавањето на секој друг странски јазик ќе се смета за огромна предност.

 

Обврски и одговорности:

 

Ефикасно и брзо преведување на текстови, видео и други материјали кои ќе бидат објавени на он-лајн медиумите.

 

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

 

Аплицирање

 

Потребно е да испратите CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk

 

 

КЛИКНИ