Администратор за канцелариска работа

  • Објавен пред 4 месеци
  • Don Haus
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Потребен е АДМИНИСТРАТОР за канцелариска работа во градежна фирма.

Потребни квалификации:

  • познавање на работа со компјутер
  • возачка дозвола Б категорија

Фирмата се наоѓа во зоната Визбегово.

CV и контакт на e-mail: don-haus@hotmail.de

КЛИКНИ