Магационер

 • Објавен пред една недела
 • МАГ Комерц
 • Активен до 19.06.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Поради проширување на нашиот тим, имаме потреба од МАГАЦИОНЕР

Потребни способности :

 • Минимум ССС
 • Познавање на работа на компјутер
 • Тимска работа
 • Способност за организација на сопствените работни ангажмани
 • Претходно искуство во магацинско работење е предност
 • Самоиницијативност
 • Возачка дозвола од Б категорија

Нудиме:

 • Редовни примања
 • Обезбеден превоз
 • Пријатни услови за работа
 • Селектираните кандидати, ќе бидат повикани на разговор.
 • Апликациите може да се пратат на [email protected]