Брокер за осигурување

  • Објавен пред 3 месеци
  • Korab korab
  • Активен до 17.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Реномирана компанија Осигурително брокерско друштво КорабИнс бара брокер/референт за осигурување, по можност со работно искуство во осигурување.

 

Одлични услови за работа.

 

Подетални информации на лице место.

 

Телефон за контакт: 2444607

 

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на емаил адреса: korabtehnickipregled@gmail.com

КЛИКНИ