Работа во Кичево

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 13.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Кичево

Интернационална компанија нуди можност за работа на млади, ентузијастични, ведри, комуникативни лица, со можност за договор на неопределено време!

Различни позиции – обука – усовршување

Место на живеење Кичево

Аплицирајте ВЕДНАШ!

ЧЕКОР 1
ЗАКАЖИ ИНТЕРВЈУ!
ЧЕКОР 2
ИНТЕРВЈУ
ЧЕКОР 3
ПОЧНИ ВЕДНАШ

КЛИКНИ