Дипломиран Фармацевт

Плата од 45.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: Симбио медик е ексклузивен застапник на италијанската линија на производи-Пико. повеќе за компанијата »

Симбио медик доо Скопје бара дипломиран фармацевт со положен државен испит.

Работни задачи:

  • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски производи и додатоци во исхрана од реномирани производители;
  • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти;
  • Имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија;
  • Редовни извештаи;
  • Учество и организирање на стручни собири;
  • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар.

     

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »