Наставен кадар

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПСУ Максимилијан
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

ПСУ Максимилијан го проширува својот тим. 

Отворени се нови работни места и тоа за:

1. Наставник по македонски јазик

2. Наставник по германски јазик

3. Наставник по математика

4. Наставник по биологија/ хемија

5. Наставник по англиски јазик

6. Oдделенски наставник

Испратете ја Вашата биографија и копија од диплома за завршено високо образование на: contact@maximilian.edu.mk

Аплицирајте веднаш!

КЛИКНИ