Помошник магационер

  • Објавен пред 4 месеци
  • МЕГА ДОО
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

МЕГА ДОО, Компанија со 25 годишна традиција во трговијата со градежни материјали за внатрешна и надворешна употреба, има потреба од вработување на лице за следната позиција: Помошник магационер

Регион Скопје

Потребни квалификации:

- ССС - Минимум 3 години работно искуство во дистрибуција на роба и работа во магацин

- Основно познавање на работа со компјутер

- Возачка дозвола Б категорија Личен профил

- Висока мотивираност, самоиницијативност

- Тимска работа

- Способност за преземање одговорност

- Способност за конструктивно решавање на работни предизвици

Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција и ви треба можност за напредок во Вашата кариера испратете го вашето CV на следната мејл адреса : angele@mega.com.mk

 

 

 

КЛИКНИ