Систем инженер - Телекомуникации

Друштвото за телекомуникациски услуги Телесмарт Телеком ДООЕЛ Скопје има потреба од

Систем инженер-TCP/IP, за дизајн, имплементација, развој, одржување и конфигурација на јадрени оптички мрежи, “edge” кориснички мрежи, конфигурација и сетирање на мрежна опрема од следните типови: Cisco, Mikrotik, Zyxell, Trendnet, D-Link, linksys и слично. Мониторинг на мрежната инфраструктура со надградба и развој на нови оптички мрежи и технологии. BGP, OSPF, VPN, Виртуализација, Тунелирање, Антенски системи, Network troubleshooting, Wireless networks, Hotspot”

 

Доколку имате желба за работа во нашата компанија испратете ја Вашата професионална биографија на e-mail: emi.veskovska@telesmart.mk

Рок за пријавување најдоцна до 28.03.2018

 

КЛИКНИ