Оператор за контрола на квалитет - Локација Скопје

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

ОПЕРАТЕР - СКОПЈЕ

Главни задолженија:

 • Сортирање и селекција на делови

 • Тестирање на производи на локација на купувачот

 • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ

 • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции

 • Чистење и основно одржување на работниот простор 

  Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

 • Посветеност и прецизност во работата 

 • Одговорна и детална личност

 • III / IV степен на образование

  СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

  Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail: hrmacedonia@sgpgroup.eu

  *Напомена: Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

КЛИКНИ