Канцелариски администратор

Интернационалната фармацевтска компанија VEDRA INTERNATIONAL за потребите на своето претставништво во Скопје, Македонија објавува оглас за вработување на:

1 Канцелариски администратор
 

Потребни квалификации:

- Високо образование
- Активно познавање на англиски јазик,
- Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
- Положен возачки испит (Б категорија).
- Работно искуство во областа не е потребно, но ќе се смета како предност.

Потребни вештини и способности:

- Организираност и точност
- Претприемачки дух, стручна компетентност
- Справување со работа под притисок.

Компанијата ви обезбедува:

- Можност за едукација, неопходни средства за реализирање на работни цели и динамична работна средина.
- Бонуси во зависност од остварување на зададените цели.

 Опис на работното место:

- Администрација на социјални мрежи
- Организација на настани
- Водење на деловна евиденција
- Исполнување на зададени цели

Работно време и место:

8 часа дневно во тек на работната недела на територија на РМ.

Сите заинтересирани кандидати преку електронска пошта треба да достават CV со фотографија и мотивационо писмо на англиски јазик најдоцна до 24.07.2017 на r_cvetkovski@vedrainternational.eu

КЛИКНИ