Електро инженер

За компанијата: БМГ Елецтрицал Енгинееринг е приватна компанија регистрирана во 2017 година како специјализирана компанија која работи во енергетскиот сектор. Главниот фокус на претпријатието е проектирање и склопување на нисконапонски дистрибутивни ормани, моторнo командни центри како и среднонапонски постројки повеќе за компанијата »

Компанијата BMG Electrical Engineering вработува Електро Инженер

Потребни квалификации: 

  • Соодветно високо образование
  • Работно искуство 
  • Способност за водење на тим и тимска работа 
  • Задолжително познавање AutoCAD
  • Познавање на EPLAN ќе се смета за предност

Нудиме:

  • Динамична работна атмосфера
  • Работа во канцеларија и на терен (трафостаници и индустриски објекти)
  • Можност за комплексни стручни обуки и усоврсшување.
  • Работа на најатрактивни проекти во делот на енергетика и управување.

Сите заинтересирани може да не контактираат на следниот телефонски број: 075 22 58 68 или да испратат CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »