Администратор

За компанијата: Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на МОТОЦЕНТАР уште од основањето во февруари... повеќе за компанијата »

Администратор во продажбен салон,
Кандидатот треба да поседува​

  • Познавање на комјутери
  • Позитивна и енергична личност
  • Желба за тимска работа
  • Желба за учење и напредување во кариерата

CV на контакт email: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »