Возач

  • Објавен пред 5 месеци
  • Бома Шпед
  • Активен до 23.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Бома Шпед, транспортна компанија, има потреба од ВОЗАЧ НА КАМИОН за постојана работа.

Потребно е лицето:

  • да поседува Ц + Е категорија
  • да има работно искуство во меѓународниот транспорт (внатрешен + надворешен)
  • да поседува сертификат за работа

За подетални информации Ве молиме да не исконтактирате.

КЛИКНИ