Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo: Супервизор на смена за декоративно шиење

Супервизор на смена за декоративно шиење

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Warehouse supervisor - Customer Quality Engineer

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »