Администратор - канцелариско работење

За компанијата: Р.Ж'Услуги' А,Д. Скопје е акционерско друштво кое произлезе како еден од правните следбеници од трансформацијата на ”Рудници и Железарница”Скопје-Скопје, а со тоа ги продолжува правата и обврските на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 месеци
  • РЖ УСЛУГИ АД Скопје
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 3288088

РЖ УСЛУГИ АД Скопје поради проширување на својата дејност објавува оглас за вработување на

1. Администратор – канцелариско работење

Од кандидатот се очекува да ги извршува следните работни задачи:

Архивско работење  - водење на деловодни книги,

прием и праќање на обична и електронска пошта ,

изготвување, скенирање, принтање и копирање документи.

Работата се извршува од 8-16 часот.

  

Квалификации на кандидатите:

 

ССС Солидно познавање на програмскиот пакет Microsoft Office Word, Excel и Outlook.

 Кандидатите треба да ја приложат и следнава документација:

Биографија (CV) Доказ за завршено образование

Огласот трае 15 (петнаесет) дена од денот на објавувањето.

Кандидатите  треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со Закон.

Вработувањето е со полно работно време (40 часа неделно).

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]   , со назнака “ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Позиција за која се конкурира “

Сите апликации ќе се сметаат строго доверливи.

Контактирани ќе бидат само кандидатите избрани за интервју.

Краен рок за пријавување: 30.11.2021