Recruiter

Плата од 45.000 ден. до 50.000 ден.

Активни огласи од Друштво за консалтинг и услуги ОМНИ ОЛМ ДООЕЛ:

Recruiter - Corporate Account Manager and Sales (Fully Remote)

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »