МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР - ЈУНИОР ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР

За компанијата: ИЦС ГРУП ДОО - Скопје е фирма , која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Својата политика и концепција на работа ја... повеќе за компанијата »

ИЦС ГРУП ДОО - Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:

                           
Машински инженер - Јуниор проектен менаџер

 

Цел на работното место е: Планирање, организација на изведба и контрола на проекти од помал обем како и  асистирање на Проектниот менаџер (сениор)  во водењето на објекти од поголем обем од почеток до крајна реализација на проектот.

Квалификации:

 • Завршено високо техничко образование, предност е Машински факултет
 • Со или без работно искуство

Работни задачи и одговорности:

 • Планирање на проекти со изработка на термички пресметки, план за реализација и буџет-понуда за проектот.
 • Реализација на проектите според планот за реализација како и контрола на реализацијата
 • Водење на целокупната документација при реализација проектите

Вештини и способности:

 • Високо изразени организациски способности
 • Планирање и анализа на детали кон формирање план за реализација способност за читање технички цртежи и работа со документација
 • Способност за комуникација со луѓе на различни позиции, градење авторитет, лидерски вештини, способност за носење одлуки
 • Напредно ниво за работа со компјутер – AutoCAD, Microsoft Office.

 

Ние нудиме:

 • Конкурентни месечни примања
 • Работа со најквалитени брендови
 • Програми за личен и професионален развој како и ментор при воведување во работниот процес
 • Работна атмосфера каде задоволството на вработените е клучна вредност
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Пакет на бонусирање и наградување според учинок.

 

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го  испратат на следнава e-mail  адреса   [најави се за да го видиш е-маилот]    (со назнака за работно место Машински инженер - Јуниор Проектен менаџер)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »