Оператори на Хемиски премази

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со производство на катализатори за автомобилска индустрија потребни се:

Оператори за хемиски премази (Скопје, Велес, Куманово)

ЗАДАЧИ:

 • Правење на смеси за катализатори;
 • Дозирање на смеси за катализатори;
 • Следење на процедурите за безбедност при работа;

БАРАМЕ:

 • ССС;
 • Работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на работа со компјутер;
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа;
 • Носење на задолжителна заштитна опрема;
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа;
 • Сменско работење (во три смени);

НУДИМЕ:

 • Солидна плата со надоместоци над законски предвидените износи;
 • Обезбедена храна и превоз од Скопје, Куманово и Велес;
 • Колективно осигурување од незгода 24/7;
 • Приватно здравствено осигурување;
 • Попусти и бенефиции во мрежата на трговци соработници;
 • SportMaster членство;
 • Исплата на бонуси (исполнети таргети) и систем на признанија (Say Thanks program);
 • Можности за посета на обуки и личен професионален развој

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]  и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] www.esi.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »