Digital Marketing

 • Објавен пред 12 месеци
 • Абаркон
 • Активен до 19.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Битола

Абаркон е во потрага по нови колеги.

 

Бараме специјалист за дигитален маркетинг, базиран во Битола.

 

Доколку предизвиците ги сфаќаш како можност за ослободување на креативноста и личен развој, си адаптабилен и сакаш да работиш тимски во маркетинг агенција, те бараме токму тебе.

 

Твоите примарни задолженија ќе бидат:

 • Одржување на социјални медиуми,
 • Дигитален маркетинг, особено онлајн рекламирање,
 • Водење на дигитални маркетинг кампањи.

 

Твои основни лични компетенции треба да се:

 • Креативност и умешност во пишано изразување,
 • Познавање на стратешки и дигитален маркетинг.

 

Пожелни дополинителни компетенции се:

 • Искуство на слична работна позиција,
 • Соодветно формално и неформално образование,
 • Познавање на графички дизајн,
 • Познавање на изработка на веб страни и SEO.

 

Бенефициите ќе бидат во согласност со личното искуство, образование и работен ангажман.

Отворени се и други работни позиции, види ги сите на abarkon.mk/kariera.

Доставете ја вашата биографија на hr@abarkon.mk, наведувајќи ја позицијата за која аплицирате како предмет.

 

КЛИКНИ