Комерцијалист

  • Објавен пред 2 недели
  • ЈОКИ ДООЕЛ
  • Активен до 17.09.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради зголемениот обем на работа, фирмата Јоки Дооел сака да го прошири својот тим. Ако сакате да станете дел од нашиот тим а при тоа сте динамична и одговорна  особа, со задоволство ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.

 

Што е тоа што го бараме:
Висока стручна подготовка (ВСС) ќе се смета за предност
Возачка дозвола Б-категорија
Добро познавање MS Office (Excel, Word, Power Point)
Добро познавање англиски јазик
Чувство за односи со клиенти

Предност со работно искуство во струката

Краток опис на основните одговорности:
Спроведување дневни активности поврзани со остварувањето на целите, унапредување на продажбата и пазарот;
Дневна комуникација и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа;
Обезбедување соодветна присутност и изложеност на производите согласно стандардите на компанијата;
Истражување и разрешување поплаки од клиенти;
Генерирање и проследување нарачки до производителот;
Собирање и анализа на податоци за продажбата, изготвување прегледи и извештаи за продажбата и производите;
Подготовка на соодветна документација за продажба;
Давање насоки на клиентите за употреба на производите.

Нудиме атрактивен бенифициски пакет комбиниран со месечен бонус и можност за континуирано учење и раст заедно со најголемите брендови на македонскиот пазар.

Неделното работно време за позицијата е од понеделник до петок, 8 работни часа.

Висината на основната бруто-плата зависи од тоа колку кандидатот ги исполнува условите на работното место.

Сите заинтересирани да пратат CV на македонски јазик на kristijan@joki.mk 

КЛИКНИ