Дистрибутери,Комерцијалисти и Магационери

За компанијата: Основната дејност на компанијата е одгледување, складирање и преработка на жито, производство на мелнички, пекарски и слаткарски производи. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 23.05.2022
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2643-804
  • Веб: dime.mk/

Активни огласи од ДИМЕ ДОО Скопје:

Одговорно лице за Возен парк

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје  има потреба од :

1.КОМЕРЦИЈАЛИСТКИ

2.ДИСТРИБУТЕРИ за леб и бели печива

2.МАГАЦИОНЕР за прва смена

                         

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија со НАЗНАКА за која работна позиција аплицираат на емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »