Возач

За компанијата: П.И.К. Ко е водечки снабдувач на суровини и функционални додатоци за произвоство на храна, безалкохолни и алкохолни пијалоци, а истотака и за козметика, фармација, храна за животни, текстил, средства за... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • П.И.К.Ко ДООЕЛ
 • Активен до 17.09.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа, компанијата има потреба од шофер со следните работни обврски: 

 • Превоз и дистрибуција на роба низ Скопје и Македонија;
 • Прием и  складирање на производите во магацинот;
 • Пакување на роба по соодветен работен налог.

Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми:

 • Возачка дозвола категорија Ц 
 • Завршено минимум средно образование
 • Co работно искуство или без работно искуство,
 • Желба за тимска и динамична работа

Ние нудиме:

 • Можност да бидете дел од една успешна комапнија
 • Работа во една смена
 • Редовни месечни примања

Ако сте заинтересирани да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме испратете ваша лина биографија ``СV`` на следната е маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за магационер.