Работник/ци за работи поврзани со редовна тековна проверка и одржување на системи за слаба с

 • Објавен пред 11 месеци
 • СЕНСОР доо, Скопје
 • Активен до 25.01.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од вработување на работник за редовна проверка и одржување на веќе изведени системи за слаба струја, што претежно вклучува системи за детекција и дојава на пожар, системи за јавно озвучување, системи за видео надзор, системи за контролиран пристап и работно време, системи за заштита од упад/кражба, видео домофонски и домофонски системи, системи за обесчадување, системи за детекција на штетни и ексползивни гасови, системи за заштита на производи од кражба и броење на посетители,.....

Потребно Образование: Електротехника/ССС или друга соодветна стручна спрема

Работно искуство:  без искуство .

Опис:

 • Тековно одржување на постоечки објекти со веќе изведени системи (активирање на јавувачи на пожар со вештачи чад, мерење на силина на звук со апарат за мерење,.....), како и по потреба изведба на кабловски инсталации и монтажа на опрема.

Потребни вештини:

 • Добра физичка подготвеност
 • Поради специфичноста на работата пожелно е мала телесна тежина
 • Способност за работа на висина

Фирмата нуди:

 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)
 • Соодветна финансиска компензација
 • Динамична и интересна тимска работна средина

Кратка биографија и мотивациско писмо доставете на: contact@sensor.com.mk

КЛИКНИ