Административен асистент

 • Објавен пред 2 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 15.03.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

РАБОТНИК ЗА СИТО ПЕЧАТЕЊЕ

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за слободнa позициja за работното место 

 

Административен асистент

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Најмалку 2 (две) години работно искуство во областа
 •  Одлично познавање на административно-сметководствено работење
 • Одлични логистички и аналитички вештини
 • Одлични компјутерски вештини (познавање на Word и Excel)
 • Изразена комуникативност, високо ниво на лична организираност , одговорност, отвореност кон нови искуства и знаења, одлично познавање на деловната комуникација
 • Подготвен за работа во динамична атмосфера
 • Способност за тимска работа
 •  Поседување на препораки од претходни работодавачи ќе се смета за предност

 Сите заинтересирани кандидати да испратат своја кратка биографија CV на marija@polyesterday.com.mk

       Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

       Телефон: 02 321 77 00


       Веб сајт: www.print.mk 
 

КЛИКНИ