Call Agent

Активни огласи од МИСТРАЛ ТРАДЕ ДООЕЛ Скопје:

Kompani e njohur nga Zvicra me zyrë përfaqësimi në Shkup.

Бараме 15 енергични професионалци да се приклучат на нашиот новоформиран тим како агенти на контакт центарот. 

Агентите на контакт центарот главно ќе имаат продажно-ориентирани цели, нудејќи производ кој има рекордно високи продажби, и е на пазарот веќе 7 години.

Главни одговорности:
- Изведување на повици на веќе обезбедени контакти.
- Основна поддршка на клиентите (Ticketing)
- Осмислување и создавање на нови продажни процеси и кампањи

Барања:

- Средно познавање на српски / хрватски / босански јазик (клиентите потекнуваат од земји од поранешна Југославија)
- Клиент-ориентиран начин на размислување
- Одлични комуникациски вештини
- Продажен став
-Тимски дух
-Минимум средно обрзование 
-Преговарачки способности

Како да се аплицира:
Ве молиме да го испратите вашето CV и мотивационо писмо на: alek.recruitment@gmail.com

КЛИКНИ