Административен работник

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Отворено работно место:

Административен работник  

Дирекција Толлакс  (момин поток)

АПЛИЦИРАЈТЕ НА ОВАА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА ДОКОЛКУ

  • Сакате да градите кариера во БРЗОРАСТЕЧКА КОМПАНИЈА. 
  • Се сметате себеси за комуникативни, амбициозни, истрајни, желни за постојана надградба и усовршување

РАБОТНИ ЗАДАЧИ

  • Администрирање на софтвер на компанијата со нови податоци.
  • Анализа на продажба, и проверка на истата.
  • Водење на архива.
  • Пријава , одјава на вработени.

Личен профил на кандидатот:
• Комуникативна и стабилна личност со изразени интерперсонални вештини,
• Тимски ориентирана и добро организирана со флексибилен пристап на работите,
• Способност за запазување на рокови и остварување на резултати,
• Позитивен став, лојалност, темелност и трпеливост,
• Професионалност во работењето

Потребно е добро познавање на EXCEL, 
Висината на платата ке зависи од предходно стекнато искуство во работа во продажни системи

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ , се додека не не контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на 
e-meil: [најави се за да го видиш е-маилот]   со наслов М1 АДМИНИСТРАТОР

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »