Административен работник

  • Објавен пред 3 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

Медицински претставник - Економист - Асистент за продажба

(преземи го огласот како слика)

Фирмата Пантерфакс е основана во 1991 година кога во Скопје е почната работа со Продавница во Мавровка на техника и потоа со продажба на ТВ опрема за ТВ Станици.

Продажбата е проширена на CCTV опрема, банкарска опрема и телефонски централи.

Од 2008 отворена е подружница panterfarm.com која работи со додатоци за исхрана и гранични лекови кои се во продажба во повеќе аптеки низ Македонија и во ланец на Дистрибуција на неколку веледрогерии.

Има 9 вработени и една продавница.

Се наоѓаме во Дебар Маало до Скопски мерак, позади Градежен Факултет.

Во продажбата на Пантерфарм вклучена е и медицинска опрема која е интересен дел од продазбата, како Пациент монитори, OXigen Цонцентратори, ECG, прочистувачи на воздух и друго.

Имаме потреба на административни работници/чки (2 позиции) кои ке бидат дел од насоките за подобра комуникација во работењето и релација со странките.

  • Дипломиран економист или друг факултет
  • работа на компјутери
  • Познавање на англиски јазик 

 

www.panterfarm.com

 

КЛИКНИ