Администратор во Маркетинг

(преземи го огласот во Word)

                                                                     

                                                                            ОГЛАС

                                                         за Администратор во Маркетинг

Работни задачи и одговорности:

 

 •  Помага при реализирање на годишниот маркетинг план ;
 • Дизајнирање на маркетинг материјали на  друштвото и тоа: изработка на брошури, флаери, постери, знамиња, итн.
 • Заедно со MoneyGram International и договорените агенции во Македонија, реализира  различни активности за промоција на услуги;
 • Помага при реализирање на настани организирани или спонзорирани од страна на  Д.У МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС Дооел, Скопје, дизајнот, изгледот и организацијата на постери, флаери, тезги, итн, за овие настани;
 • Подговтување на материјалите за маркетинг и нивното доставување до сите агенти;
 • Планира и управува со активностите на социјалните мрежи како ФБ, Инстаграм и официалната Веб Страна на Монета ;
 • Управува со електронскиот и печатениот маркетинг на МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС Дооел, Скопје ;
 • Формира листа за контакт на клиентите, да ги информираа за нови услуги или било кој настан организиран од МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС Дооел, Скопје ;
 • Обезбедува навремено нарачување на промотивни материјали, како што се брошури, реклами, итн.;
 • Врши и други работи по налог на управителот и раководителот на секторот. 

 

Подготовка и професионални вештини:

 

 • Завршено високо образование од областа на Маркетинг.
 • Работно искуство во бараната област ќе се смета како предност.
 • Одлично познавање на MS Office, особено Excel и Access, Photoshop, Ilustrator, Corel. 
 • Одлични комуникациски вештини на македонски и англиски јазик ;
 • Предност имаат кандидатите со познавање на Албански јазик ;
 • Одлични организациски способности ;
 • Наклонетост кон тимска работа, самостојност и иницијатива ;
 • Мотивиран за работа со висок квалитет.
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Заинтересираните кандидати своето CV со фотографија, заедно со мотивационо писмо да го испратат на e-mail:  kariera@moneta.mk  или на адреса: Бул.Крсте Мисирков бр.76, Поштенски фах бр.915 со назнака “Оглас за Администратор во Маркетинг”.

Напомена:

Огласот важи од 09.07.2019 година до 19.07.2019 година, апликациите пратени со задоцнување нема да се земат во предвид. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ