Oдржување на машини и влечење на жица

 • Објавен пред 9 месеци
 • ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС
 • Активен до 18.10.2018
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Велес

(преземи го огласот во Word)

ДПТУ Брако ДОО од Велес има потреба од работници за следниве работни места:

1. Работник на машинско одржување на производни машини

Опис на работа:

 • Прием на налог за работа;
 • Детектирање на дефект и отстранување на истиот.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно машинско образование;
 • Работно искуство во одржување на машини.

 

2. Работник на машина за извлекување на жица

Опис на работа:

 • Прием на налог за работа;
 • Поставување на суровина на машина;
 • Подесување на параметри на машина;
 • Надгледување на работата на машината. 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Работно искуство во производство ќе се смета за предност.

Што нуди БРАКО:

 • Можност за стекнување знаење и искуство, од искусни обучувачи, долгогодишни членови на тимот на БРАКО.
 • Можност за напредување во работата;
 • Работа во Велес;
 • Добар социјален пакет

Сите заинтересирани своето CV (кратка биографија), со назнака за работното место за кое аплицираат, можат да ги испратат на следната електронска адреса hr@brako.com.mk или да ги остават на капијата на БРАКО, ул. Раштански пат бр.2, Велес.

Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

 

КЛИКНИ