Менаџер на маркет - Скопје

За компанијата: МЕРЕ маркети се трети по големина Руски ланец на маркети кој работи од 2009 година, под брендот СВЕТОФОР во Русија.Присутни сме во повеќе од 20 земји меѓу кои се Шпанија ,Кина,Германија,Србија итн. Во... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 7 месеци
 • РУСТОРГ ДОО
 • Активен до 27.01.2022
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: mere-discounter.com/

Активни огласи од РУСТОРГ ДОО:

Менаџер за набавки - Општ работник - магационер

Опис на работната позиција:

 • Одговорност кон целиот маркет, односно раководење, мотивирање и инспирирање на тимот,
 • Се грижи за точноста на документацијата
 • Организирање и координирање на вработените,
 • Контролирање за навремено завршување на дадените задачи,
 • Предлагање брзи и ефикасни решенија за можните проблеми,
 • Грижа за потрошувачите 
 • Развивање на деловни стратегии за зголемување на промет во маркетот
 • Обезбедува залихи на прозводи во маркетот
 • Води потребна евиденција и извештаи
 • Се грижи за репутацијата на фирмата во земјата и меѓународно

Главни обврски и одговорности:

 • Отворање/затворање на маркетот,
 • Следење на продажбаите, акциите и потребите на купувачите
 • Обезбедува залихи на производи во маркетот
 • Подготовка и задолжување на персоналот,
 • Подготвување, контрола и предавање на прометот на овластеното лице,
 • Внесување на дневен извештај во финансиска книга за извештаи,
 • Одржување на состаноци со вработените за соопштување на дневниот план за работа и делегирање на обврските на вработените.
 • Грижа за изгледот на маркетот

Потребни квалификации:

 • Минимум 5 години работно искуство во областа,
 • Претходно работно искуство со менаџирање на работници ќе се смета за предност,
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа во динамична средина,
 • Одлично познавање на компјутери
 • Нето плата 34.000 денари + бонус 12.000 денари

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »