РУСТОРГ ДОО

ЕМБС: 21546097
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. Јована Рајиќа бр. 5д - Белград
Град: Друга држава
Основана во 2009
MERE маркети се трети по големина Руски ланец на маркети кој работи од 2009 година ( со име СВЕТОФОР - во Русија), има отворено веќе продажни објекти и во Србија кои наидоа на одличен одзив кај српските граѓани а во план се да да отворат 100 маркети со површина од околу 1000 м2. Му штедиме време на купувачот при набавка и претрага на продукти, не ги преплаќаме брендовите, а нашата локација и добрите сообраќајни влезови само ќе Ви ја олеснат работата при купувањето. Во моментов имаме отворено маркети во над 10 земји во светот со политика на ниски цени  кои се за 20% пониски од останатите маркети и имаме асортимани со 1500 разни видови на артикли.