Продавач/ка во малопродажен објект - населба Илинден

За компанијата: Ритам Трејд ДОО Скопје егзистира на пазарот во Република Македонија од 2009 година и е компанија формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг- Белград, Република Србија компанија која е дел од... повеќе за компанијата »

Опис на работни задачи

 •  Работа со клиенти во малопродажба,презентирање и продажба на прооизводите.  
 • Секојдневно подредување и средување на изложените артикли со цел одржување на уреден изглед на малопродажниот објект.
 • Водење на оптимални залихи на производи во малопродажен објект, и учество во формирање на нарачки од добавувачи во координациија со комерцијален сектор и менаџмент
 • Го упатува клиентот на правилно монтирање, користење и чување на производите.
 • Прима рекламации во склоп со прописите на Компанијата.
 • Работа на каса, куцање на шифри и издавање на фискални сметки.
 • Извршување на други задачи пропишани од страна на менаџментот на Компанијата.
 • Континуирано усовршување преку учество во тренинг програми за  продажни вештини.

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство  и основно познавање на градежни материјали;
 • Возачка дозвола Б ;
 • Познавање на MS Office и  работа со фискален апарат
 • Завршено  најмалку ССС
 • Препораки од претходен работодавач

Ви нудиме можност за професионален напредок, динамична работа, целосна професионална поддршка и стимулативна плата .

Кандидатите можат да го испратат своето CV на email:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »