Магационер-доставувач (возачка „C“ категорија)

  • Објавен пред 3 недели
  • ДИС-КОМ ДООЕЛ
  • Активен до 21.10.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Фирмата ДИС-КОМ ДООЕЛ од Скопје која опстојува десет години на пазарот со дејност дистрибуција на трговска стока вработува еден возач на комбе-доставувач на територијата на Р.С Македонија.

Работните обврски во главно се:

-прием на производите во магацин

-прераспределување на истите по продажни места (бензински станици)

-утовар на производите и достава до продажните места (бензински станици)

Работната недела е од понеделник до петок,од 08 до 16 часот.

За прекувремена работа се исплаќа дневница.

 

-Да поседува возачка дозвола Ц категорија, активен возач

-ССС

-Комуникативен

-Одговорен и доверлив

-Редовна безбедносна инспекција на возилото(комбето) и известување за дефекти инциденти или прекршоци во сообраќајот

-Уреден, позитивен став