За работа во аптека во Гевгелија

 • Објавен пред еден месец
 • Еурофарм
 • Активен до 06.10.2020
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

Фармацевтски техничар и дипломиран фармацевт

Потребни квалификации:

ВСС / ССС фармацевтски факултет или средно фармација

 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став
 • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака за работа во аптека Гевгелија.

КЛИКНИ