Лица за физичко обезбедување

Поради проширување на нашиот тим имаме потреба од:

РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ (Скопје)

Потребни квалификации:
- Завршено средно образование.
- Поседување на лиценца за обезбедување од "Комора за обезбедување на Р.М".
- Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.
- Возачка дозвола "Б" категорија, ќе се смета како предност.

Личен профил:
- Позитивен став и енергичност.
- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок.
- Професионален однос кон работата.
- Одговорност и способност за организација.

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина.
- Редовни месечни примања.
-Постојани бонуси за професионално извршување на зададените задачи.
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.
-Платен вонреден ангажман.

 

КЛИКНИ