Административен комерцијалист

За компанијата: УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје - Лидер на пазарот во продажба на бои, лакови и материјали за градежништво, кој својата водечка позиција ја одржува преку континуирана иновација во тргувањето повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје - Лидер на пазарот во  продажба на бои, лакови и материјали за градежништво, кој својата водечка позиција ја одржува преку континуирана иновација во тргувањето, објавува оглас за вработување на: 

                                                Административен комерцијалист

Потребни квалификации:

  • ССС 
  • Работно искуство на иста или слична позиција
  • Одлично познавање на MS Office и работно познавање од компјутери
  • Пожелно познавање на Албански јазик

 Профил на личност:

  • Одлични продажни, организациски и комуникациски вештини
  • Самоиницијативност и амбициозност
  • Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност
  • Динамична и мотивирана личност, насочена кон остварување резултати
  • Планирачки способности, приспособливост и насоченост кон предизвици
  • Следење на состојбата на наплата на постојаните и новите купувачи

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место Административен комерцијалист. Работниот однос ќе се заснова на определен период со можност за продолжување на истиот и на неопределено.

 

Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следната e-mail адреса: 

                                              julijana@univerzalk.com.mk

 Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »