Стручни соработници (медицински претставници)

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 5 дена
 • Декра
 • Активен до 08.12.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Цела Македонија

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

 • 2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. C.Македонија

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Активно познавање на англиски јазик;
 • одлично познавање на MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија);
 • Место на живеење во Скопје.

Вештини и способности:

 • Oдлични комуникатори, аналитичари и организатори;
 • Стручност и елоквентност, енергичност;
 • Претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга;
 • Справување со работа под притисок, исполнување таргети;
 • Задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

 • Работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Одговорности:

 • Презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот трае до 10.12.2021 година

Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на клиентот.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]