FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Продавач/ки за маркети во Аеродром и Карпош

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 27.04.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, ланец на супермаркети, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • Продавач/ки  за маркети во Аеродром и Карпош

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Редење на роба во продавница;
 • Работа на каса;
 • Грижа за работната површина.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на компјутерски алатки;
 • Познавање на англиски јазик е предност;
 • Претходно работно искуство како продавач/ка.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

За дополнителни информации јавете се на 02 3230  952 секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 26/04/2018.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ