Административен асистент-секретарка

 

ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од административен асистент-секретарка со следните квалификации: 

  • Познавање на англиски јазик,
  • Одлично познавање на MS OFFICE 
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија,
  • Релевантно искуство во административната работа
  • Висока работна етика, одговорност и организациски способности.

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат со испраќање на своето CV на маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

тел. 02/2033-001

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »