КРОЈАЧИ НА ИВЕРКА, ФАРБАР

  • Објавен пред 5 месеци
  • Опрема мебел
  • Активен до 08.02.2019
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

 OПРЕМА МЕБЕЛ ДООЕЛ Скопје објавува

                           ОГЛАС

За пополнување на следните работни места:

-2 оператори на машина за кроење плочест материјал
-Фарбар

во фабрика за производство на  плочест мебел 

Предност имаат кандидатите со претходно работно искуство  

Заинтересираните кандидати можат да пратат CV на opremamebel@yahoo.com или да се јават на тел: 070 243 518, 070 349 007

Фабриката е во Индустриска зона Стаклара 

КЛИКНИ