Оператор на одржување на машини и опрема

За компанијата: Glassflex е нова фабрика за производство на сите видови стакло, лоцирана во индустриската зона ТИР3 во Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГЛАС ФЛЕКС ДООЕЛ Тетово:

Координатор на смена - Координатор на смена - Оператор на машина - Контролор

РАБОТНО МЕСТО – ОПЕРАТОР НА ОДРЖУВАЊЕ НА МАШИНИ И ОПРЕМА

 

Глас Флекс ДООЕЛ Тетово - фабрика за преработка на стакло во ТИРЗ ТЕТОВО, Желино има потреба од оператори на одржување на машини и опрема за преработка на стакло. Услов е кандидатот да има познавање од механика и електрика.

Број на отворени работни места – 3

Повеќе информации на 071343265 и [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »